Pravila privatnosti

 

Fineline stolarija  prepoznaje važnost zaštite osobnih podataka te čuva privatnost posjetitelja svojih web stranica.

Sve informacije koje posjetitelii web stranica www.fineline-stolarija.hr pošalju ili su automatski zabilježene koriste se isključivo u skladu s ovom Politikom odnosno Zakonom o zaštiti osobnih podataka i Zakonom o elektroničkim komunikacijama.Politika zaštite privatnosti obuhvaća :

• Korištenje i otkrivanje odnosno prijenos osobnih podataka,

• Politiku vezanu uz korištenje i pohranjivanje Kolačića (HTTP cookies),

• pravila vezana uz Newsletter i pretplatu,

• Sigurnost,

• Rokove pohranjivanja,

• Prava korisnika,

• Automatiziranu obradu,

• Veze s drugim stranicama te Obavijest o promjenama i kontakt.

 

Prihvaćanjem ove Politike privatnosti dajete svoju suglasnost tvrtki Fineline za prikupljanje i korištenje podataka u skladu sa zakonskom regulativom i sljedećim odredbama.

 

Za potpuni tekst Politike privatnosti i detaljnije informacije o svakom pojedinom području molimo Vas da koristite poveznicu niže:

 

 

Politika privatnosti

 

Pravila zaštite osobnih podataka na web stranici www.fineline-stolarija.hr

Osobni podatak je svaka informacija koja se odnosi na identificiranu osobu, odnosno osobu koja se može izravno ili neizravno identificirati (npr. ime i prezime, adresa, broj telefona, adresa elektroničke pošte i sl.). www.fineline-stolarija.hr  ne prikuplja vaše osobne podatke ukoliko vi izričito ne podastrete iste (npr. prilikom prijave na elektronički newsletter, sudjelovanja u anketama, natječajima i nagradnim igrama te prilikom traženja informacija) i pristanete na njihovu uporabu.  Pristup web stranici www.fineline-stolarija.hr je slobodan i ne traži se registracija. Davanje osobnih podataka je dobrovoljno. Ne obrađujemo više osobnih podataka no što je doista potrebno za vaše sudjelovanje u nekoj aktivnosti na našim stranicama.

 

Prikupljanje i korištenje vaših osobnih podataka

Fineline stolarija poštuje vašu privatnost te obrađuje vaše osobne podatke pošteno i zakonito. Vaše osobne podatke obrađujemo samo na temelju vaše privole – slobodno danog i izričitog očitovanja da osobne podatke koje ste nam učinili dostupnima korištenjem web stranice obrađujemo u svrhu određenu ovim Pravilima zaštite privatnosti.

Prikupljene osobne podatke spremamo u elektroničkom obliku te u svrhu zaštite primjenjujemo odgovarajuće tehničke, organizacijske i kadrovske mjere zaštite osobnih podataka i procedure kako bismo spriječili da se osobnim podacima koji nisu dostupni ostalim korisnicima portala ne bi neovlašteno pristupalo te da bi osigurali da se koriste u skladu sa svrhom obrade.

 

Korištenje osobnih podataka u reklamne i marketinške svrhe

Ukoliko date izričiti pristanak za korištenje vaših osobnih podataka u reklamne i marketinške svrhe, vaši podaci bit će pohranjeni i kontinuirano korišteni u te svrhe, npr. za slanje newslettera, poziva na sudjelovanje u natječajima i nagradnim igrama, putem e-maila ili pošte ili drugog komunikacijskog kanala kojeg ste prihvatili. Vaše podatke možemo upotrijebiti prilikom stvaranja i održavanja korisničkog profila, kojim bismo vam željeli osigurati individualno prilagođeno primanje reklama i promocija. Vaše podatke ćemo po potrebi koristiti za analizu i poboljšanje efikasnosti naših internetskih usluga, oglašavanja, marketinga i istraživanja tržišta. Podatke koje prikupimo na našim stranicama kroz ankete, istraživanja, upitnike i smatramo povjerljivima te ih koristimo isključivo za potrebe www.fineline-stolarija.hr.

 

Poruke u elektroničkom obliku

Kada nam šaljete elektroničku poštu (e-mail) s vašim osobnim podacima po kojima vas je moguće identificirati, bez obzira na to radi li se o elektroničkoj pošti s pitanjem ili komentarom, mi te podatke koristimo samo u svrhu ispunjenja vaših zahtjeva. Možda ćemo vašu elektroničku poruku, odnosno obrazac, proslijediti trećoj strani, drugim zaposlenicima Fineline stolarije ili partnera kako bismo odgovorili na vaše pitanje, odnosno udovoljili vašem zahtjevu.

 

Brisanje i vaš pristup osobnim podacima

Vaše osobne podatke koje ste nam učinili dostupnima prilikom upita spremat ćemo za vrijeme postojanja web stranice www.fineline-stolaija.hr

Nakon toga vaše osobne podatke ćemo brisati osim ako nam ne dopustite daljnje čuvanje vaših osobnih podatka. Možete u svako doba zatražiti pregled svih osobnih podataka koje smo od vas dobili kao i zatražiti da sve ili neke osobne podatke izmijenimo ili izbrišemo (ako se dotični podaci još uvijek nalaze u našim zbirkama osobnih podataka). To ćete učiniti tako da dostavite obavijest s vašim zahtjevom na adresu info@fineline-stolarija.hr ili redovnom poštom na adresu Fineline stolarija, Osojnaki 24a, 51 211 Matulji. Ukoliko postavite jedan od takvih zahtjeva, uložit ćemo razumne napore da potvrdimo vaš identitet i spriječimo neautoriziranu obradu osobnih podataka.

 

Dostavljanje osobnih podataka drugim primateljima

Vaše osobne podatke ne dostavljamo drugim primateljima osim ako nas vi za to ne ovlastite. Međutim, kada je to potrebno zbog ostvarivanja neke od funkcionalnosti, sadržaja ili usluge web stranice www.fineline-stolarija.hr smatramo da vašim pristajanjem na predmetni sadržaj, dajete privolu da vaše osobne podatke dostavljamo našim partnerima/povezanim društvima koji su neophodni za odgovor na Vaš upit. Osigurat ćemo da naši partneri/povezana društva vaše osobne podatke obrađuju na način predviđen ovim Pravilima zaštite privatnosti na web stranici www.fineline-stolarija.hr.

 

Ograničenje odgovornosti

Iako poduzimamo dostupne tehničke, organizacijske i kadrovske mjere zaštite osobnih podataka od slučajne ili namjerne zlouporabe, uništenja, gubitka, neovlaštene promjene ili dostupa ne možemo jamčiti da neki od osobnih podataka koje prikupljamo neće nikada biti slučajno otkriveni, suprotno odredbama ovih Pravila zaštite privatnosti.

 

Do najveće mjere dopuštene zakonom isključujemo odgovornost za štetu nanesenu korisnicima ili trećim osobama slučajnim otkrivanjem osobnih podataka.

 

Statistika poslužitelja

Naš poslužitelj globalne mreže koristi statistički program. Ti su programi standardno obilježje svih web poslužitelja i nisu karakteristični samo za web stranicu www.fineline-stolarija. Takvi statistički programi omogućuju nam utvrđivanje onih podataka koji najviše ili najmanje zanimaju naše korisnike. Takav program je potrebno uvesti radi učinkovitosti strukture naše web stranice te mjerenja posjećenosti web stranice www.fineline-stolarija.hr.

 

Sigurnost podataka

Radi sigurnosti podataka na web stranici www.fineline-stolarija.hr te kako bismo osigurali da sadržaji, funkcionalnosti i usluge web stranice www.fineline-stolarija.hr budu pristupačni svim korisnicima, ovaj računalni sustav koristi programe koji prate posjete na mreži te prepoznaje neovlaštene pokušaje otpreme ili izmjene podataka, kao i one koji bi mogli prouzročiti štetu na neki drugi način. Neovlašteni pokušaji otpreme ili izmjene podataka na web stranici www.fineline-stolarija.hr strogo su zabranjeni.

 

Ažuriranje i izmjene

Promjene i prestanak Pravila zaštite privatnosti na web stranici www.fineline-stolarija.hr

Fineline stolarija pridržava pravo izmjene ili prekida svih ili bilo kojeg dijela ove web stranice te Pravila zaštite privatnosti na web stranici www.fineline-stolarija.hr u bilo kojem trenutku. Promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovoj adresi ili kada su korisnici o njima obaviješteni. Pravila zaštite privatnosti primjenjuju se do raskida istih od vaše strane ili od strane Fineline stolarije. Vaš raskid, moguć u bilo kojem trenutku, znači prestanak korištenja ovih stranica i poništenje svih materijala i sadržaja preuzetih i korištenih s iste web stranice.

 

Ako imate bilo kakva pitanja ili dvojbe u vezi s Pravilima zaštite privatnosti na web stranici www.fineline-stolarija.hr ili u vezi s vašim iskustvima s ovom web adresom, molimo vas da nam se javite na: info@fineline-stolarija.hr

 

Ažurirano: 25.04.2018.

 

 

Pravila privatnosti

 

Kontakt podaci:

FINE LINE, stolarski obrt

Osojnaki 24a, 51211 Matulji

OIB: 06391180310

Kontakt broj:  091.620.00.29

email: info@fineline-stolarija.hr , salon@fineline-stolarija.hr